COACHING

Ce te-a adus aici?

Poate faptul că ți-ai stabilit anumite obiective, simţi că îţi doreşti și poţi mai mult, ai conştientizat că te afli într-un loc unde nu vrei să fii, te-ai lovit de un blocaj, nu poţi depăşi condiționări limitative, ai dileme, întâmpini greutăţi pe drumul ales, sau pur și simplu nu reuşeşti să te mobilizezi pentru a progresa.

Coaching-ul este un proces bazat pe cunoaştere și acţiune. El implică în primul rând un dialog sincer cu tine, cunoaşterea locului unde ești acum, a locului unde vrei să ajungi și a resurselor pe care le ai la dispoziție pentru a ajunge din punctul A în punctul B.

Conform definiţiei date de International Coaching Federation (ICF), coaching-ul este un demers fundamental, diferit de consultanță și consiliere, reprezentând un parteneriat  într-un proces creativ de stimulare a gândirii, ce inspiră la maximizarea potenţialului personal și profesional.

Ce pot să fac pentru tine? Te pot însoți în demersul tău de a-ți clarifica destinația, de a-ti găsi cel mai potrivit drum spre ea și mai ales de a persevera cu disciplina necesară pentru a o atinge.

Sesiunea de coaching durează între o jumătate de oră și o oră, timp dedicat înţelegerii prezentului, stabilirii obiectivelor și planificării paşilor necesari pentru a le realiza.

Care sunt punctele A și B din traseul tău personal?

0
Ani de experiență
0
Ore de coaching
0
Kilometri călătoriți
0
Pași făcuți pe Camino

REZERVĂ O SESIUNE DE COACHING

Cred că nu sunt două căi identice și că fiecare viață merită tot ce e mai bun. Văd fiecare individ ca fiind capabil să facă alergeri și să-și rezolve problemele. Te invit să ne cunoaștem.

FĂ O REZERVARE AICI